Less-vinene destilleres ved brug af vakuum-metoden. Vakuumdestillation bestÃ¥r i, at vinene ved meget lavt tryk og normal stuetemperatur separeres i forskellige fraktioner i en høj søjle, som stÃ¥r i et hermetisk lukket rum. Under vakuum nedsættes alkohols kogepunkt, sÃ¥ den faktisk “koger” væk ved stuetemperatur – Less-vinene destilleres ved ca. 30 °C. Det gode ved denne metode er, at de ikke-flygtige bestanddele af vinen, f.eks. mineraler, syrer, fenoler, sukker og vitaminer bliver bevaret. Dvs. at bÃ¥de vinenes smag og karakter i høj grad bibeholdes. Derudover fÃ¥r vinen heller ikke en “kogt” smag, nÃ¥r man undgÃ¥r de høje temperaturer. Alle processerne er totalt computerstyret, for at vinenes kvalitet kan holdes pÃ¥ et konstant højt niveau.
I modsætning til mange andre alkoholreducerede produkter, som ofte er tilsat meget sukker, så vil Less-vinene gerne bevare den vinøse del i videst muligt omfang. Dels for at sikre den vinmæssige oplevelse, dels for at lave et reelt alternativ til vin på bordet i ethvert hjem.
De alkoholreducerede Less-vine er reelle, velsmagende alternativer til almindelige vine. Det er gode alkoholreducerede vine, som leverer høj kvalitet.
- Denne alkoholreducerede hvidvin er hovedsageligt produceret af Chardonnay-druer, der er dyrket i Californien, USA.
- Det er en skøn og forfriskende hvidvin med flot klar farve, delikat og frisk duft samt en velafbalanceret, lækker og autentisk frugtsmag med et strejf af citrus.