Rocca The Winning Taste

Rocca har sendt en kasse med guldvindere fra Puglia på gaden.

Kassen består af 3 forskellige rødvine, der alle har vunder international guldmedalje.

1 fl. Rocca Negroamaro Salento I.G.T. Puglia 2018

Denne vin er produceret af 100% Negroamaro-druer fra området Salento, som er beliggende i Puglia-regionen i den sydlige del af Italien. Det er en flot vin med klar dybrød farve, intens duft af modne frugter og krydderier, rund og blød frugtsmag, blide tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. Denne velafbalancerede vin er særdeles velegnet til grillet kød, lam samt diverse oste.

·         Guld ved Gilbert & Gaillard

 

1 fl. Rocca Primitivo Salento I.G.T. Puglia 2018

Denne vin er produceret af 100% Primitivo-druer, der er dyrket i Salento, nærmere betegnet i Puglia-området på Italiens “hæl”. Det er en flot vin med intens rød farve med et violet skær, delikat og kompleks frugtduft med noter af blommer og sorte kirsebær, fyldig, men rund og blød smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag. Vinen er særdeles velegnet til pasta- og oksekødsretter, svinekød, lam, vildt samt de fleste oste.

·         Guld ved Berliner Wein Trophy 2019

 

1 fl. Rocca Nero di Troia Puglia I.G.T. 2018

Denne vin er produceret af 100% Nero di Troia-druer, der er dyrket i Puglia-området på Italiens “hæl”. Det er en flot vin med intens rubinrød farve med et violet skær, frisk frugtduft med noter af røde bær og kirsebær, fyldig, men samtidig rund og silkeblød frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag. Vinen er særdeles velegnet til grillet kød, vildt, sammenkogte retter, pasta- og risretter, lam samt de fleste oste.

·         Guld ved Gilbert & Gaillard

Blød og Rund Halvtør

Du finder vinen hos udvalgte

  • Meny
  • Spar
  • Kvickly
  • SuperBrugsen

Detaljer

LandItalien
VinhusRocca
DistriktPuglia
DrueNegroamaro / Primitivo / Nero di Troia
Alkoholprocent14
Serveringstemperatur16-20
DrikkemodenNu og 2 år frem
Vejl. udsalgspris185,95