Zimazela
The Big Five

På zulu (et af de 13 sprog i Sydafrika) betyder Zimazela imponerende - og det er, hvad The Big Five er. The Big Five er et udtryk, der dækker over de fem mægtigste afrikanske dyr, som er løve, næsehorn, bøffel, leopard og elefant.

Denne vin er lavet for at hylde disse prægtige dyr og landet Sydafrika for dets mennesker, som respekterer naturen og selv i vores moderne tid afsætter ressourcer og land til, at disse dyr kan leve en naturlig tilværelse, så også vores efterkommere har mulighed for at opleve dem fritlevende.

Zimazela Box

KONKURRENCE

Find The Big Five

Vælg de fem dyr herunder, som du mener til sammen udgør The Big Five, og send dit valg til os.

Hvis du rammer rigtigt, deltager du i konkurrencen.

Vi trækker 5 vindere, som hver vinder en kasse Zimazela med 6 flasker vin, en bordskåner i rustfrit stål samt en Zimazela polo shirt.

For at deltage i konkurrencen skal du blot udfylde formularen herunder.
Vi trækker vinderne den 2. marts 2020. Vinderne kontaktes direkte.

Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrence.
Ansatte i AMKA-Gruppen kan ikke deltage.

Vælg fem dyr

Konkurrencen er slut - vinderne får direkte besked

Produktionen af Zimazela varetages af Darling Cellars, som er nøje udvalgt til at producere denne vin, da det er folk, der har forståelse for den passion, der ligger bag vinen. Det er ikke blot en passion for naturen og dyrene, men også en passion for den sydafrikanske vinkultur, der går på, at god vin skal være en oplevelse sammen med god mad lavet af friske og sunde råvarer, og det hele skal nydes i samvær med rare mennesker. Her overholdes etiske regler uanset hudfarve.

AMKA har valgt Darling Cellars til at producere denne vin grundet deres passion for dyrene, landet og deres bush-vinstokke, som er enestående for dette område.

Darlings Cellars logo

Darling Cellars er bestemt et besøg værd, hvis man kommer på de kanter. Darling Cellars ligger nord for Cape Town i distriktet Darling på Sydafrikas vestkyst.

Hos Darling Cellars anser man vinproduktionen som et håndværk og en kunst, hvor naturen spiller langt den største rolle.

Druerne går den lange vej fra den første omhyggelige udvælgelse, gennem pressen, gæringen, modningen og tapningen med så lidt indblanding som muligt fra Darling Cellars’ vinmagere.

Som chef-vinmageren udtrykker det: "Det, naturen giver os hvert år, forsøger vi med største passion og ære at indfange og tappe på flaske."

Darling Cellars

Vinmarkerne er Darling Cellars’ inspirationskilde nr. ét. Fra disse dybe granit-baserede jorde, hvor bush-vinstokke dominerer, bestræber man sig på at producere og omhyggeligt udvælge de fineste og bedste druer til vinproduktionen.

Atlanterhavets kølige brise er med til at give et køligere klima og dermed specielle vine, der skiller sig ud pga. deres frugt og elegante stil.

Det er her, druerne til Zimazela The Big Five er udvalgt. Vinen er produceret af druerne Shiraz (85%), Cinsault (6%), Viognier (4%), Grenache (3%) og Pinotage (2%).

Vinen lagres dels på 2 og 3 år gamle egetræsfade og dels på ståltanke i 12 måneder inden aftapning. Derefter lagres den på flasken, indtil den er i perfekt balance.

Darling Cellars vintønde

Zimazela The Big Five er elegant, harmonisk og velafbalanceret med flot farve, delikat duft og frisk frugt.

Denne imponerende vin er særdeles velegnet til oksekød, pasta- og grillretter samt modne oste.

Det er en vin, som efter smag og temperament kan drikkes forholdsvis ung, men den har absolut også potentiale for henlægning.

God fornøjelse.

Zimazela flasker

The Big Five