Medarbejdere hos vinøen.dk

vinØen.dk vil lære danskerne mere om vinen i supermarkedet på en underholdende og lærerig måde

Mickey Kruse

Redaktør, VINØEN MAGASIN – VIN FOR ALLE

Udlært kok med med omtrent 15 års erfaring i restaurationsbranchen. De syv af årene som kokkeelev og kok. Efterfølgende uddannet journalist med arbejde hos DR Nyheder i Aarhus og hos TV2 Nord i Nordjylland.
Nu er Mickey Kruse redaktør på VINØEN MAGASIN og med til udvikling og lancering af det nye vinøen.dk, der fungerer som et vinmagasin mere end et købskatalog, og VINØEN MAGASIN – VIN FOR ALLE, som udgives i en fysisk udgave to til tre gange om året som et indlæg i et af de store, landsdækkende dagblade.

Morten Berg-Stærk

Head of Group Marketing

Mere end 15 års erfaring i vinbranchen inden for marketing, produktudvikling og branding. Morten har været verden rundt med sit job og set størstedelen af de vinhuse, som vinøen.dk beskæftiger sig med. Skal Morten anbefale et rejsemål med vinen i fokus, så er han stor fortaler for Californien, hvor område, klima og fantastisk vin går op i en højere enhed.

Signe Torbensen

Grafik

Signe er inde over de grafiske elementer på vinøen.dk, og så står hun også for layout i forbindelse med udgivelserne af den printede udgave af vinøen.dk, VINØEN MAGASIN – VIN FOR ALLE.