Drinksopskrifter med skønne Cava'er

De skønne og elegante bobler fra Freixenet kan bruges til andet end kun at blive nydt “rene”.

Drinksopskrifter med de 3 Cava-varianter fra Freixenet.

 

Rosado Sorbet

Antal personer: 8

 

Ingredienser

1 flaske Freixenet Rosado Brut, afkølet

8 kugler hindbærsorbet

Friske hindbær til pynt

 

Fremgangsmåde
Kom 1 sorbetkugle i hvert hvidvinsglas. Top med Freixenet Rosado Brut og pynt med friske hindbær.

Servér straks.

 

 

Bubbly Mojito

Antal personer: 8

 

Ingredienser

1 flaske Freixenet Carta Nevada Dulce, afkølet

1 dl hvid rom

2 dl friskpresset limesaft

Ca. 30 friske mynteblade

8 knuste isterninger

8 limeskiver til pynt

 

Fremgangsmåde

Knus myntebladene sammen med isen i en skål/morter. Fordel i 8 lave glas (whiskyglas eller vandglas). Rør limesaft og rom sammen og fordel i alle glas og rør godt rundt. Top med Freixenet Carta Nevada Dulce og pynt med limeskiver på glassets kant.

Servér straks.

 

 

Sparkling Margarita

Antal personer: 8

 

Ingredienser

1 flaske Freixenet Cordon Negro Brut, afkølet

1 dl Triple Sec eller Cointreau

2 dl friskpresset citronsaft

Lidt ekstra citronsaft til pynt

Fint salt

 

Fremgangsmåde

Kom lidt citronsaft i en underkop og salt i en anden underkop. Dyp glassenes øverste kant (gerne cocktailglas eller lign.) i citronsaften så kun kanten bliver våd, og så i salt. Rør Freixenet Cordon negro Brut, Triple Sec/Cointreau og citronsaft i en kande og fordel straks i alle glas uden at røre frost-kanten.

Servér straks.

 

Rigtig god fornøjelse.