Druedysten med Emma Hjorth fra Dragsholm Slot

Vinøen.dk blindsmager to rødvine sammen med tre af landets bedste tjenere og sommelierer. I denne omgang af Druedysten skal deltagerne blindsmage to rødvine fra hver sit sydeuropæiske land. Det drejer sig om Cerro do Santo 2015 fra portugisiske Quinta do Pégo og Paul Mas Cabernet Sauvignon Reserve 2020 fra vinproducenten, Les Domaines Paul Mas, i Frankrig.

Emma Hjort er finaledeltager fra Årets Tjener i 2021, og så arbejder hun på det imponerende Dragsholm Slot, hvor restauranten har en michelinstjerne. Slottet er også med i de eksklusive, små boutique-hotellers svar på Michelinguiden, Relais & Châteux.

Emma er udlært tjener fra Nordisk Spisehus i Aarhus. Hun har sidenhen også erhvervet sig titlen som sommelier.

Under sin elevtid på Nordisk Spisehus vandt hun den prestigefyldte konkurrence DM i Skills for tjenere i 2017 og Danmarksmesterskabet for tjener- og kokkeelever i 2018 sammen med kokkeelev Mikkel Sørensen fra Molskroen.

De to andre deltagere i denne omgang af Druedysten er tjener, sommelier og Emmas kollega på Dragsholm Slot Jens Christian Christensen og tjener og forpagter hos Fru Larsen i Laurbjerg nær Randers Christian Neve.

Emma Hjorths bedømmelser

Vejledende udsalgspris: 79,-

Kan købes hos: REMA 1000, shop.rema1000.dk

Emma Hjorth til højre er i fuld gang med blindsmagningen af vinØens fire vine sammen med tjener og somellier Jenschristian Christensen. De arbejder begge på Dragsholm Slot. Foto: Mickey Kruse 

 

 

Vejledende udsalgspris: 59,-

Kan købes hos: REMA 1000, shop.rema1000.dk

 

Resultatet og vinderen af Druedysten kan ses i artiklen med sommelier Jenschristian Christensen.


Vinkælderen hos Dragsholm Slot har masser af slotsstemning. Foto: Mickey Kruse