VINØEN.DK – VIN FOR ALLE

AMKA, der står bag vinøen.dk, er ejet af Familien Søndergaard i Randers. AMKA er en af Danmarks største importører af primært vin men også spiritus og øl importerer virksomheden. Magasinet, du læser lige nu, beskriver, tegner og fortæller om den vin, der bliver solgt gennem detailhandlen, diverse online-supermarkeder og online-vinhandlere. Omdrejningspunktet er altså vine til en fornuftig pris, og også her er der masser af kvalitetsvine at komme efter.

Der er også plads til køb lidt ud over det sædvanlige i de danske supermarkeder, og her vil der være enkelte vine, der ligger i prisklassen lige over hverdagsvinen. Vi kommer også tæt på vine fra Chile og Sydafrika, som AMKA var den første danske importør af.

Helt generelt bringer vi vinsnakken ned i øjenhøjde. Her bliver du præsenteret for produkterne og producenterne gennem gode historier, og så kan det da også godt ske, der kommer kommentarer til vinene fra kendte ansigter i den danske vin- og gastronomiverden i ny og næ, anmeldelser af vin og andet indhold med forhandlere rundt i landet og ikke mindst anmeldelser og kommentarer fra de vigtigste af alle, forbrugerne.

Det handler om vin, du kan finde i dit lokale supermarked, online-supermarked eller online-vinhandel. Vin til folket.

Redaktør, Mickey Kruse

Under hver vin i magasinet kan du se, hvor du kan købe den pågældende vin.