Græsk farsbrød med kartoffelbåde

Antal personer: 4

Fremgangsmåde

Tilberedningstid: 65 min. (inkl. 40 min. stegetid i ovn)

Tænd ovnen på 200 grader.

Hak de soltørrede tomater og skær de sorte oliven i halve. Bland begge dele i en skål med fetaost, basilikum, presset hvidløg, salt og peber. Bland kødet i og ælt eller rør godt.

Smør et ildfast fad og form et farsbrød af hele farsen. Dæk overfladen med bacon.

Vask kartoflerne, skær dem i både og læg dem på en bageplade.

Drys med salt og lidt basilikum og hæld en smule olivenolie over kartoflerne.

Bag kartoflerne og farsbrødet i ovnen i 40 min.kartoflerne vendes med oliven og soltørrede tomater

bland finthakket hvidløg med græsk yoghurt og smag til med salt og peber

Servér farsbrødet med kartoffelbådene og den græske dressing