Koteletter i fad med ris eller pasta

Antal personer: 4

Fremgangsmåde

Tilberedningstid: Ca. 85 min. (incl. 40 min. stegetid i ovn)

Tænd ovnen på 200 grader.

Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande, hvorefter de tages af og lægges i et ildfast fad. Skær løgene i både og svits dem blidt på panden. Læg løgbådene over koteletterne i fadet. Svits herefter cocktailpølserne og læg dem i fadet.

Skær baconen over på tværs i tre lige store dele og steg dem på panden til de er sprøde. Tag baconstrimlerne af og læg dem på et stykke fedtsugende papir.

Hæld derefter det meste af fedtet fra baconen af panden og tilsæt de flåede tomater og det meste af vandet. Jævn med Maizena majsstivelse. Skær peberfrugterne i strimler og tilsæt dem.

Hæld sovsen over koteletterne, løgbådene og cocktailpølserne i det ildfaste fad.

Læg baconen hen over retten, dæk med stanniol og steg den i den forvarmede ovn i ca. 40 min.

Servér med løse ris eller pasta samt et godt stykke brød.