Hakkebøf med majssalat

Hakkebøf med majssalat

Antal personer: 4

Fremgangsmåde

Tilberedningstid: ca. 35 min på gasgrill (ca. 1 time hvis det er kulgrill)

Start med farsen til bøfferne.

 

Bøfferne

Kom hakket oksekød, sennep, barbecuesauce, salt og peber i en skål. Rør det godt sammen i hånden eller på en røremaskine. Del farsen i 4 lige store dele og form bøfferne. Du kan også bruge en bøfpresser. Grill bøfferne ved direkte varme i ca. 7 min på hver side.

 

Majssalat

Skær tomater og peberfrugter i tern på 1×1 cm og kom dem i en skål. Snit rødløget i små tern og kom dem i skålen.

 

Snit chilien fint og kom den over i skålen. Skær radiserne i tynde skiver og kom dem i skålen.
Hæld væden fra majsene. Rist dem let på en pande. Drys dem med salt og kom dem i skålen.
I en anden skål laves dressingen til majssalaten.

 

Dressing til majssalat

Pisk olie og eddike sammen. Kom honning og sennep i. Kom herefter finthakkede koriander i og smag til med salt og peber. Fordel dressingen over salaten.

 

Servér hakkebøfferne med majssalat.