CERO 2019 Chardonnay, alkoholfri

Alkoholfri vin med smag af vin

Chardonnay-druerne til denne vin bliver dyrket i Californien. Vinen er produceret og udviklet i samarbejde med AMKA specielt til AMKAs markeder.

Alkoholen er fjernet fra denne friske Chardonnay ved hjælp af vacuumdestillation ved lavt tryk.  Gennem processen overstiger vinen på intet tidspunkt de 30 grader, og det betyder, at smag og aroma ikke tager skade, og vinen beholder samtidig sine unikke kvaliteter og specielle frugtnoter.

I modsætning til mange alkoholfrie produkter, der er tilsat store mængder sukker, har man her forsøgt at skabe en alkoholfri vin med smag af… ja… vin. Simpelthen for at give et alternativ til den klassiske vin med alkohol. Med Cero går man altså ikke på kompromis med oplevelsen af at drikke kvalitetsvin eller med det sociale aspekt i at være med til at drikke vin.

Vinen er produceret på Chardonnay-druen i det solrige Californien på vestkysten af USA. Frugtig og forfriskende med noter af citrus er det den perfekte makker til en solrig dag i sommerhalvåret. Vinen bør drikkes kølig og ung, og den kan drikkes i store slurke, da du både må køre bilen hjem og er sikker på at kunne huske, hvor den står, da vinen er helt alkoholfri.

Kan købes hos

  • Kvickly
  • SuperBrugsen
  • Dagli’Brugsen
  • COOP 365
  • Fakta

Detaljer

LandUSA
VinhusCERO
DistriktCalifornien
DrueChardonnay
Serveringstemperatur7-12 grader.
Vejl. udsalgspris42,95,-