Fyldt kyllingefilet med pasta

Antal personer: 4

Fremgangsmåde

Tilberedningstid: Ca. 30 min. (incl. 25 min. stegetid i ovn)

Tænd ovnen på 200 grader.

Skær en ”lomme” i hver af fileterne og fyld den med skinke, ost (gem lidt til senere), frisk basilikum eller tørret oregano. Luk fileterne sammen igen og drys dem med lidt salt og peber samt resten af mozzarellaosten.

Læg fileterne i et ildfast fad og steg dem i den forvarmede ovn i ca. 25 min.

Servér fileterne med nykogte pastaskruer, der er vendt i pesto.

 Hjemmelavet italiensk pesto

Varm en pande op.

Bland pinjekerner og salt sammen, så det bliver godt fordelt ud over kernerne. Rist pinjekernerne så de bliver gyldne.

Rør kernerne sammen med hvidløg, parmesan, olivenolie og basilikumblade i en skål.

Blend det hele rigtig godt. Mere olivenolie kan tilsættes efter ønske.