Lakse- og skaldyrstærte

Antal personer: 6

Fremgangsmåde

Tilberedningstid: Ca. 55 min. (inkl. ca. 20 min. arbejdstid)

Tænd ovnen på 180 grader.

Smør et tærtefad. Rul dejen ud og læg den i det smurte fad.

Bræk det nederste af de grønne asparges og skær dem i cirka 4 cm. lange stykker og fordel dem på tærtebunden. Fordel også ærterne. Skær laksefileterne i tern på ca. 2,5 cm. Fordel rejer og laks i tærten.

Pisk æg, mælk, alle ingredienserne til æggemassen sammen og fordel den jævnt over fyldet i fadet. Ret dejkanterne til med en kniv og sæt fadet i den forvarmede ovn.

Bag tærten i ca. 1⁄2 t. eller til æggemassen er stivnet og tærten smukt gylden.

Tag tærten ud af ovnen og lad den stå i ca. 10 min. før du serverer den med en frisk salat til.

Pynt eventuelt tærten med skiver af røget laks.