Pasta med laks

Antal personer: 2

Fremgangsmåde

Tilberedningstid: Ca. 30 min.

Sæt vand over til pasta.

Steg laksen i en smule olie på en varm pande. Lad den stege næsten færdig på den ene side. Tag panden af varmen, vend fisken, og lad den stege færdig på eftervarmen. Krydr med salt og peber Salt vandet, og kog pastaen i et par minutter, eller til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem det til senere. 

Sautér imens hvidløg i olie i en stor sauterepande eller gryde. Lad den brune en anelse. Kom spinat ved, og lad den falde sammen. Tilsæt ricotta og den kogte pasta. Lad det hele varme kort op. Spæd med en smule kogevand, og smag til med salt og peber. Vend stykker af laksen i, og servér straks med revet parmesan – og med citronbåde og salat til.

TIP: Prøv med røget laks i stedet for stegt.