LIVER MORE RISLNG

Riesling-druen er måske ikke den mest kendte hvidvinsdrue i den brede befolkning, men den er til gengæld helt sikkert kendt af og meget ofte blandt eksperternes favoritdruesorter, og det er der så absolut en årsag til. Her er et godt eksempel på en god, californisk Riesling.

LIVER MORE RISLNG er helt simpelt bare en dejligt smagende og behagelig vin, som det er nemt at gå til. Det er med overvejende sandsynlighed en hvidvin, der vil falde i langt de fleste hvidvinselskeres smag.   

Vinen er udelukkende produceret af Riesling-druer fra Californien, og den er udelukkende lagret på ståltanke. 

Vinen har tropiske nuancer i sig, der løfter den og gør den til noget helt specielt for mange hvidvinselskere. Især har vinen en opløftende duft, og smagen giver en forfriskende fornemmelse. I smagen er der perfekt balance mellem den lækre sødme, der bringer tankerne hen mod melon, pære og fersken, og så den friske og nærmest citrusagtige syre. Det hele er supergodt afstemt. Det er hemmeligheden bag en god Riesling. 

Den egner sig perfekt til kylling, krydret mad og oste, og så er det en vin af den type vine, der bare smager hammergodt på egen hånd. Vinen er drikkeklar nu. 

 

 

 

Frisk & Frugtig Halvtør

Kan købes hos

Detaljer

LandUSA
DistriktCalifornien
DrueRiesling
Alkoholprocent10,5
Serveringstemperatur7-12°
Vejl. udsalgspris72,95