Kylie Minoque Prosecco Rosé

Kylie Minogue har siden hendes monsterhit Loco Motion i 1987, der blev den mest solgte single i årtiet i Australien, leveret det ene megahit efter det andet med med flere end 80 millioner solgte plader. Kylie er oven i hatten også den tredje bedst sælgende kunstner i Storbritanniens historie og i 2019 satte hun rekord for den mest sete optræden nogensinde på Glastonbury med over 3,9 millioner, der tunede ind. Kylie har vist sig langtidsholbar, hendes musik er populær på tværs af generationer, og der er ingen tegn på, at hun slækker på gashåndtaget, og det er Kylie Minogue Prosecco Rosé også et bevis på. 

Kylie Minogue har nemlig samme entusiasme for sine vine, som hun har for sin musik. Kylie er selv med i hele processen fra start og helt ud på alverdens vinmesser, hvor hun sammen med sit team præsenterer hendes vine for omverdenen. Kylie Minogue Prosecco Rosé er lavet 85 procent af den traditionelle, italienske drue til Prosecco, Glera, og 15 procent Pinot Noir. 

Kylie Minogue Prosecco Rosé er en elegant, mousserende rosévin med smuk lyserød farve i en superflot flaske. Her får du en vin med en elegant og smuk vin med en lækker frugtduft med noter af friske jordbær, hindbær og blomster med en sprød og forfriskende fornemmelse, når du drikker vinen. 

Kylie Minogue Prosecco Rosé er en fremragende vin at drikke i solen uden andet til end solskin, men den er blandt andet også god til lette forretter og salater.     

 

 

 

Kan købes hos

Detaljer

LandItalien
Serveringstemperatur7-12°
DrikkemodenVinen er drikkeklar nu og skal drikkes ung.